Hej där!

Är du redo att ta steget mot ett mer hälsosamt liv?

Vi vet att första klivet in på ett gym kan kännas lite obekvämt - och det är helt okej! Alla har vi varit nybörjare någon gång. Oavsett tidigare erfarenhet av träning är du varmt välkommen till Hälsokällan!

 
 

Här finns allt du behöver för att komma igång!

- Oavsett vad du har för mål

 
edited.jpg

gå ned i vikt

Att gå ned i vikt är inte svårt, att hålla vikten är den stora utmaningen. Ta proffshjälp av våra hälsocoacher som är speciellt inriktade på hållbar viktminskning. Hitta din balans mellan träning, kost, återhämtning och festligheter.

Med enkla verktyg och uppföljningar som inkluderar vägning på bioimpedans-våg tar vi dig hela vägen i mål. Detta är för dig som är redo att göra en förändring en gång för alla.

 
edited.jpg
 

personlig träning

“Jag ska bara träna lite, sen ska jag boka PT” är något vi tränare ofta hör. Nej, nej, nej - tänk helt tvärt om! Lär dig grunderna från början och vi garanterar att du både kommer känna dig mer bekväm i gymmet och finna en större glädje i träningen!

Få resultat snabbare med rätt vägledning från början!

pressur+liggande+sv.jpg
 

Smärtfri kropp

Känner du dig hindrad av smärta i kroppen? Ingen ska behöva ha ont. Besök någon av våra proffsiga naprapater på Smart naprapati. Här får du all den hjälp du behöver för att din kropp ska fungera så bra som möjligt.

edited.jpg
 
edited.jpg

se över kosten

Kalorier och energibalans i all ära - men det är inte allt som spelar roll! Att få i sig den näring som kroppen behöver är a och o för både välmående och prestation. Hur lägger man upp kosten utifrån dina individuella mål?

Här får du all den hjälp du behöver!

 

BLi medlem

För att komma igång i gymmet kan du köpa medlemskap med bindningstid på 6 månader eller 1 år. I ditt medlemskap ingår fri tillgång till alla gruppträningspass.

Här kan du läsa mer om priser och medlemskap: